A weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. RészletekGyakori kérdések

A koplalás többnyire túl alacsony kalória- és tápanyagbevitelt jelent. A nem megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag (pl: vitamin, ásványi anyag) bevitele hosszabb távon hiányállapotot idéz elő a szervezetben. Ez betegségek forrása lehet. Másrészt a szervezetünket nem tudjuk becsapni, amikor újra visszatérünk a korábbi életmódhoz, zsír formájában raktározni fog, felkészülve a következő koplalásra. Ezzel szemben a Clean 9 program, nemcsak megtanít odafigyelni az étkezésre, hanem az étrend-kiegészítők révén megadja a szükséges tápanyagokat is. Valamint az alakformáláshoz nélkülözhetetlen mozgásformát is kínál. Összességében egy új gondolkodásmódot tanít, lerakja az alapokat egy hatásos életmódváltáshoz.

A Forever Living Products (FLP) vállalat, mint a Clean 9 program gyártója, világszerte híres a termékei kiváló minőségéről. Az FLP Aloe Vera készítményeik voltak az elsők, amelyek konzisztenciájukért és tisztaságukért megkapták a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét. A csomagban található Aloe Vera Gél, és Lite Ultra például Kosher minősítéssel rendelkezik. Emellett a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánló pecsétje is tanúsítja a magas minőséget.

Jojó-effektusnak nevezzük, amikor egy diéta során megszabadulunk pár kg-tól, majd miután abbahagytuk, többet szedünk vissza. Ennek oka, hogy a fogyókúra vagy diéta során egyoldalúan táplálkozunk vagy jóval kevesebb tápanyagot (pl: vitamin, ásványi anyag) fogyasztunk a szükségesnél. A szervezetünk viszont túlélésre játszik, így ha a diéta után visszatérnek a régi étkezési szokásokhoz, zsír formájában elkezdünk raktározni, hogy felkészüljön a következő „szűk esztendőkre”. A Clean 9 program alatt azonban megfelelően összeállított étkezések mellett az étrend-kiegészítőkkel biztosítható a szükséges tápanyagbevitel. A szervezetünk nem szenved hiányt, így később sincs szüksége a raktározásra. Másrészt a Clean 9 program nem fogyókúra, hanem életmód. Új étkezési szokásokat alakíthatunk ki és megtanít a megfelelő mozgásra, így a 9 nap után is megtartható a kívánt állapot, fitten, energikusan.

A Forever Clean 9 programja úgy lett megalkotva, hogy a mozgás is szerves részét képezi. A szebb kinézet, jobb közérzet eléréséhez bizony fel kell állni a fotelből, és meg kell néhányszor izzadni. Ma már számos edzőtermi vagy otthoni lehetőség van, mindenki megtalálhatja azt, amiben örömét leli. Csak elkezdeni nehéz picit, de a 9 nap végén már igényed lesz a mozgásra.

Mivel minden ember más, nem lehet egyértelmű számot megadni. Tapasztalatok szerint 2-3 kg súlycsökkenés a jellemző. A Clean 9 elsősorban tisztító, karcsúsító program, így a centiben mért körfogatban lehetnek szintén változások. Jobb közérzetet, jobb tápanyag felszívódást várhatunk a 9 nap végére. Valamint lerakjuk az alapokat egy esetleges hosszabb távú súlycsökkentéshez, ha ez a célod.

Úton vagy egy egészségesebb életmód felé. Megismerted a helyes táplálkozás főbb pontjait, megismerted a Forever étrend-kiegészítők jótékony hatásait, és a mozgás része lett a mindennapjaidnak. Ha további kilóktól szeretnél megszabadulni, akkor a Forever F.I.T. 1 csomagja segít folytatni a megkezdett utat. Ha inkább már izmosodni szeretnél, akkor a F.I.T. 2 a megoldás. Ha pedig úgy érzed, most jó formában vagy és szeretnéd megőrizni a vitalitásodat, energiádat, akkor a Forever Vital5 a legjobb választás. Bővebb információért kérj ingyenes visszahívást a Kapcsolat menüpont alatt.

Igen, azonban nem folytatólagosan. A Clean 9 program úgy lett megalkotva, hogy 9 nap alatt végig viszi a szervezetünket egy tisztítási, méregtelenítési folyamaton. Ha fogyni szeretnél, és teljesítetted a Clean 9-et, akkor a folytatásban a Forever F.I.T 1 csomag lesz a segítségedre. Bővebb információért kérj ingyenes visszahívást a Kapcsolat menüpont alatt. Évente kétszer azonban érdemes a Clean 9-et teljesíteni. Például egy „tavaszi – őszi nagytakarítás” címszóval.

A Forever Living Products vállalat hatályos Nemzetközi üzletpolitikájának 3.02-es pontja alapján: „Az FLP Társaság szavatolja az elégedettséget, és azt, hogy a termékek hibamentesek és teljes mértékben megfelelnek a termékleírásnak. A leírásokat és a bemutatótermékeket kivéve, ez a szavatosság minden FLP termékre a vásárlás teljesítésének napjától számított harminc (30) napig érvényes.” Valamint a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján 14 naptári napon belül biztosítja a fogyasztónak az indoklás nélküli elálláshoz való jogát.

A Megrendelés menüpontban a kiválasztott csomagra kattintva a foreverc9.hu weboldalon belül ún. keret segítségével megnyílik a Forever Living Products hivatalos webshopja, az flpshop.hu. A kiválasztott csomag már a kosárban van. A folytatáshoz a „Regisztráljon” gombra kattintva a felület végig viszi a regisztrációs folyamaton. Személyes adatok, fizetési információk és szállítási cím megadása után elküldhető a megrendelés.

A Megrendelés menüpontban a kiválasztott csomagra kattintva a foreverc9.hu weboldalon belül ún. keret segítségével megnyílik a Forever Living Products hivatalos webshopja, az flpshop.hu. A megrendeléseket a Forever Living Products Kft. kezeli és szállítja vagy szállíttatja ki a rendelés során megadott címre.