A weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek

Jogi nyilatkozat

A foreverc9.hu honlap vagy bármely aloldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérem, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg a weboldalakat!

Weboldal üzemeltetése

A foreverc9.hu nem a Forever Living Products International Inc. vagy leányvállalatainak weboldala, hanem egy független Forever Üzleti Partner üzemeltetésében áll. Részletek az Impresszumban.

A foreverc9.hu weboldalon az Üzemeltető kizárólag szolgáltatási tevékenységet (marketinget, reklámot, promóciót) folytat, melynek célja a Forever Living Products Int. Inc. termékeinek és szolgáltatásainak népszerűsítése. Az Üzemeltető a weboldalon kereskedelmi, értékesítési tevékenységet nem folytat. Mindemellett a technológia lehetővé teszi, hogy a foreverc9.hu/flpshop,  foreverc9.hu/c9-vanilla és foreverc9.hu/c9-chocolate aloldalakon megjelenítsük közvetlenül a Forever Living Products Kft. (mint a Forever Living Products Inc. magyarországi leányvállalata) hivatalos webshopját, ahol a felhasználók leadhatják megrendeléseiket. Az így beágyazott flpshop.hu weboldalon megadott adatokat és a leadott megrendeléseket az flpshop.hu üzemeltetője kezeli. Azokhoz a foreverc9.hu weboldal Üzemeltetőjének nincsen hozzáférése.
A foreverc9.hu aloldalaiba beágyazott flpshop.hu felületen leadott rendelésekért, és az ott megadott adatokért a foreverc9.hu Üzemeltetője nem felel. Az ezzel összefüggésben felmerülő károkért nem vállal felelősséget. Ugyanakkor a foreverc9.hu Üzemeltetője, mint a Forever Living Products Kft. független partnere, lehetőségeihez mérten igyekszik, a foreverc9.hu látogatóinak érdekében, a felmerült problémákat kezelni.

Tartalom

A weboldalon felhasznált termékképek, logók, termékmegnevezések, márkanevek és védjegyek a Forever Living Products International Inc. tulajdonát képezik.

A weboldalon felhasznált képek egy része nem saját tulajdon, hanem jogtiszta, külső forrásból származik. Ezek a képek megtalálhatóak a FreeDigitalPhotos.net oldalon Apolonia és Sura Nualpradid gyűjteményében. Image courtesy of Apolonia and Sura Nualpradid at FreeDigitalPhotos.net

A weboldal tartalmának (beleértve, de nem kizárólagosan a szöveges, képi és videó elemeket) részben vagy egészben történő másolása, felhasználása, utóközlése tilos az Üzemeltető írásos engedélye nélkül!

A weboldalon megjelenő információk, adatok, leírások kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal. A weboldal Üzemeltetője nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből keletkeznek.

* A weboldalon található eredmények, tapasztalatok olyan emberektől származnak, akik a programot a megfelelő módon végig vitték, és személyes tapasztalataikat írták le. Senki nem garantálja, hogy az oldalon található eredmények másnál is hasonlók lesznek, mivel mindenki egyéni módon reagálhat a diétára. Az elvárható eredmények függnek az egyén kiinduló állapotától, attól hogy betartja-e az étrendet, és kellő mennyiségű mozgással, sporttal támogatja-e a programot.

A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyításra. A tápanyag-összetételre és az egészségre vonatkozó állításokat az EFSA konszolidált listája tartalmazza. A diéta kezdete előtt kérje ki kezelőorvosa tanácsát, fontos a diéta során a megfelelő folyadék bevitel. A rendszeres mozgás támogatja a súlycsökkenést és a kívánt súly megtartását. Az étrendkiegészítők használata önmagában nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Dátum: 2015. 12. 21.

Rendeld meg most a saját Clean 9 programodat!

A legjobb döntéseid között fogod számontartani.

clean 9 products